HIGH PERFORMANCE CHALLENGE

Ontdek wat High Performers onderscheid van de gemiddelde mensen

  Wil jij ook een échte High Performer worden?
Dan mag je deze video zeker niet missen! 

  Wil jij ook een échte High Performer worden?
Dan mag je deze video zeker niet missen! 

Schrijf je vandaag in en ontvang het
PREMIUM PAKKET:

Trainingsprogramma

4 trainingen per week die zich richten op het verhogen van jouw  focus, vitaliteit, mobiliteit en geluk.

Wekelijkse Coaching call

Tijdens onze wekelijkse coaching call kijken we naar je progressie, passen we aan waar nodig en behandelen we al je vragen. 

Voedingscoaching

Op maat gemaakte voedingscoaching zodat jij de best mogelijke resultaten kunt boeken in zo'n kort mogelijke tijd.

High Performance App

Exclusieve toegang tot de High Performance App die je dagelijks ondersteunt bij het behalen van je doelstellingen.

Neem absolute controle over
jouw leven in slechts 5 weken

Je weet dat je beter kan, ...

dat je droomleven binnen handbereik is, maar je bent niet zeker hoe je dit moet aanpakken. Want elke keer je probeert een probleempunt aan te pakken, loopt het ergens anders mis of verval je snel terug in oude en onwerkbare gewoontes. 
Klinkt dit herkenbaar?
Laten we er dan voor eens en voor altijd korte metten mee maken! 
Tijdens de 5 weken High Performance Challenge bouwen we een ijzersterk fundament waarmee je aan de slag kan om zelfs je meest uitdagende doelen te bereiken. Dit doen we door te focussen op 4 pijlers: 
  • Movement: beweging om jouw ambitieuze leven te ondersteunen
  • Nutrition: gezonde voeding voor optimale prestaties
  • Mindset: weerbaarheid om stressvolle situaties gepast aan te pakken
  • ​Recovery: meer tijd voor andere dingen die belangrijk zijn voor jou
Wanneer we deze 4 topics uitdiepen, merken we dat er betere resultaten geboekt worden in alle aspecten van het leven. Dit gaat van krachtigere persoonlijke relaties tot betere resultaten in business. Van een gezonder, vitaler lichaam tot superieure sportprestaties.

Doorbreek de Status Quo

De meeste mensen willen niet opvallen en een zo gemiddeld mogelijk leven leiden. Jij hebt echter voor jezelf de lat een heel stuk hoger gelegd. Jij neemt geen genoegen met een gemiddeld leven of gemiddelde prestaties. Je wilt uitblinken in wat je doet en een krachtig voorbeeld zijn voor je omgeving. 

Enkel het beste is goed genoeg voor jou en je verwacht van anderen dat ook zij aan jouw hoge standaard voldoen.

Jammer genoeg merk je dat dit meestal niet het geval is en je teleurgesteld of gefrustreerd achterblijft. Laat je leven niet aan kans over en kies de hoogste kwaliteit op de markt, High Performance Coaching. Samen laten we ongetwijfeld een verbluffende en blijvende indruk achter. 

Maak eindelijk komaf met onwerkbare patronen

en ontketen vandaag nog je volledige potentieel

Krachtig lichaam

Dit is de absolute basis van High Performance. Je kan nog zo veel ideeën hebben en doelen zetten, maar wanneer je gezondheid, energie, focus of vitaliteit het laat afweten zal er niets gebeuren.

Mentale weerbaarheid

High Performers nemen controle over hun leven en laten zich niet van hun stuk brengen wanneer er uitdagingen of problemen de kop op steken. 

Bijdrage

High Performers beseffen dat ze enkel anderen kunnen helpen als zij zelf krachtig in het leven staan. En dat hun inspanningen niets voor hun zullen doen als ze dit niet kunnen delen met hun omgeving. 

Alsof ons PREMIUM PAKKET nog niet genoeg is ...

krijg je er vandaag 4 bonussen GRATIS bij

HPC-Receptenboek

Geen inspiratie of geen keukenchef? No problem! Met dit kookboek, maak je in een mum van tijd heerlijke én gezonde recepten.

60 min 1-1 coaching call

Maar wat na de 5 weken? Geen zorgen, we sluiten af met een 1-1 gesprek waarbij ik je op weg help om je nieuwe levensstijl met groot succes verder te zetten. 

HPC Video Course

Met deze videoreeks komen we tot de kern van een gezonde en vitale levensstijl. Zo heb jij voor altijd de nodige kennis bij de hand om je doelen te bereiken. 

HPC Secret Book

Als extra cadeau, krijg je bij inschrijving een boek dat je leven kan veranderen. Mits je er actief mee aan de slag gaat! 

Nu heb je enkel nog een keuze te maken

Optie #1

Je negeert wat je net gezien hebt en de komende jaren worden een exacte kopie van de laatste maanden waarbij niets noemenswaardig zal veranderen. Hier en daar boek je misschien even succes, maar als snel verval je terug in oude gewoonten en ben je na verloop van tijd slechter af dan wanneer je deze pagina hebt doorgenomen. Want 'niets lijkt te werken'. 

Optie #2

Je beslist dat het nu tijd is voor verandering en je klaar bent voor een echte transformatie. 
Dat je oude standaarden en routines niet meer voldoen en je voluit gaat voor het leven dat je al lang voor ogen hebt. Dat krachtige leven waarbij jij jouw talenten volledig kunt benutten en dagelijks met je passie aan de slag kan gaan!

Kies je voor GROEI of voor COMFORT?

In dit leven heb je, net zoals hierboven, altijd twee opties. Ofwel kies je voor groei en expansie of je kiest voor krimpen en contractie. 

Het beste voorbeeld dat ik kan geven, is trainen. Om je spieren te laten groeien, moet je bewust en intentioneel trainen. De oefeningen voelen meestal ongemakkelijk aan, maar zorgen wel voor mooie resultaten. Wanneer je echter stopt met trainen, zal je zien dat je snel minder massa hebt in je spieren. Het comfort van op de zetel te blijven zitten, zorgt voor het afsterven van de aangewonnen massa.

Op regelmatige basis groeikeuzes maken, drijft je leven vooruit. Hoewel deze keuzes niet altijd gemakkelijk zijn om te maken of niet altijd even prettig zullen aanvoelen, creëer je zo op termijn wel een comfortabel leven.

Het omgekeerde is echter ook waar. Wanneer jij constant comfortkeuzes maakt, zal dat tijdelijk heel aangenaam en leuk aanvoelen. Maar je zal merken dat na verloop van tijd je een enorm moeilijk leven, met een hoop problemen voor jezelf, hebt gecreëerd.

Om je dit te besparen, nodig ik je graag uit om samen met mij in de wereld van High Performance te stappen. Maar jij zal zelf de eerste stap moeten zetten door uit je comfort zone te stappen en op de knop hieronder te klikken. 


COPYRIGHT © 2020 HIGH PERFORMANCE COACHING ALL RIGHTS RESERVED.
Powered By ClickFunnels.com